Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elibrary.kdpu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2804
Назва: Штучні острови як об'єкт міжнародного туризму та формування знань про них в шкільних курсах географії
Інші назви: Країни на воді
Автори: Кудашева, Ліліана Володимирівна
Ключові слова: штучні острови
міжнародний туризм
острівний туризм
рекреація
рекреаційні ресурси
глобалізаційні процеси в туризмі
Дата публікації: 11-гру-2018
Бібліографічний опис: Кудашева Л. В. Штучні острови як об'єкт міжнародного туризму та формування знань про них в шкільних курсах географії : кваліфікаційна робота / Л. В. Кудашева ; науковий керівник - канд. пед. наук, ст. викладач О. В. Ганчук. - Кривий Ріг : КДПУ, 2018. - 145 с.
Короткий огляд (реферат): Острівний туризм на сучасному етапі набирає все більшої популярності серед туристів з метою відпочинку і розваг. Тому на сьогодні стає актуальним пошук нових напрямків розвитку острівного туризму. В XXI столітті особливої популярності отримало створення штучних островів, з будівництвом великих готельних комплексів та розвиненою мережею сфери послуг, що дає можливість якісного і цікавого відпочинку туристів. Штучні острови, в цілому, можна віднести до проектів сучасного прогресу лише умовно, бо фактично їх перша поява датується ще епохою неоліту. Втім, такі острови мали невеликі розміри, у порівнянні із сучасними архіпелагами. Якщо в доісторичну епоху вони виконували роль житла чи релігійної споруди, то сьогодні штучні острови призначені, в першу чергу, для туристичних і промислових цілей: розширення міської території в умовах обмеженого простору, використовуються для морських портів або аеропортів, або просто як маркетингове рішення для залучення уваги туристів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elibrary.kdpu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2804
Розташовується у зібраннях:Кафедра географії та методики її навчання (магістерські)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кваліфікаційна робота Кудашева Л.%D.pdf2.58 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.