Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elibrary.kdpu.edu.ua/xmlui/handle/0564/269
Назва: Менеджмент: cучасна наука про управління: науково-допоміжний бібліографічний покажчик
Автори: Поліщук, Олена Борисівна
Дікунова, Олена Анатоліївна
Гавенко, Юрій Юрійович
Ключові слова: менеджмент
управління
види менеджменту
психологія менеджменту
історія менеджменту
Дата публікації: 2013
Короткий огляд (реферат): Бібліографічний покажчик присвячено проблемам організації менеджменту. Акцентовано особливу увагу на економічній природі, сутності, функціях, принципах і методах здійснення ефективного менеджменту організацій. Розкрито системи мотивацій, економічний та організаційний механізми управління сучасними підприємницькими структурами. Пропонована література містить відомості про найпоширеніші та апробовані інструменти сучасного менеджменту, застосування яких в Україні допоможе уникнути багатьох помилок у підприємницькій діяльності. Розглянуто діяльність менеджерів, спрямовану на підвищення креативності організації та формування в ній корпоративної культури. У тематичних розділах представлено матеріали з проблем організації менеджменту в цілому, з історії менеджменту, підготовки менеджера, психології менеджменту, культури управління, видів менеджменту (окрім освітнього менеджменту). Покажчик призначено для студентів вищих навчальних педагогічних та економічних закладів у системі базової та післядипломної освіти; для викладачів, аспірантів і всіх тих, кого цікавлять питання ефективної організації управлінської діяльності.
Опис: Менеджмент: cучасна наука про управління: науково-допоміжний бібліографічний покажчик / Наукова бібліотека КПІ ДВНЗ «Криворізький національний університет»; упоряд. О. Б. Поліщук, завідувач сектора інформаційно-бібліографічного відділу; бібліогр. ред. О. А. Дікунова, зав. інформаційно-бібліографічного відділу ; техн. ред. Ю. Ю. Гавенко, зав.сектора інформаційних технологій і комп'ютерного забезпечення ; за заг. ред. Г. М. Віняр, канд. філол. наук, директора наукової бібліотеки. – Кривий Ріг, 2013. – 51 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elibrary.krpd.edu.ua/handle/0564/269
Розташовується у зібраннях:Бібліографічна продукція

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
management.doc716 kBMicrosoft WordПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.