Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elibrary.kdpu.edu.ua/xmlui/handle/0564/268
Назва: Організаційна та корпоративна культура : рекомендаційний бібліографічний покажчик
Автори: Лебедюк, Олена Олександрівна
Авраменко, Ольга Юріївна
Ключові слова: організаційна культура
корпоративна культура
корпоративні зв'язки
корпоративні проекти
Дата публікації: 2014
Короткий огляд (реферат): Пропонований рекомендаційний бібліографічний покажчик містить інформаційні ресурси наявні у фонді наукової бібліотеки Криворізького педагогічного інституту: монографії, навчальні посібники, науково-популярні видання, статті з періодичних видань та збірників наукових праць українською і російською мовами (всього 106 джерел). Рекомендаційний бібліографічний покажчик складається з трьох розділів: «Організаційна культура», «Корпоративна культура» та «Корпоративні та кооперативні зв’язки в закладах освіти і бібліотеках». Покажчик вибірковий, складений на основі перегляду електронного та систематичного каталогу, систематичної картотеки статей. Хронологічні рамки представленого матеріалу – з 1997 по 2014 рр. Розташування джерел – за алфавітом прізвищ авторів і назв праць. Матеріали, які представлені у покажчику, будуть корисними студентам, аспірантам, викладачам, учителям загальноосвітніх шкіл, керівникам підприємств та організацій, а також усім, хто цікавиться питаннями організаційної та корпоративної культури.
Опис: Лебедюк О. О. Організаційна та корпоративна культура : рекомендаційний бібліографічний покажчик / О. О. Лебедюк, О. Ю. Авраменко. - Кривий Ріг : КПІ ДВНЗ "КНУ", 2014. - 19 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elibrary.krpd.edu.ua/handle/0564/268
Розташовується у зібраннях:Бібліографічна продукція

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
org-kulturaimennij.doc294 kBMicrosoft WordПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.