Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elibrary.kdpu.edu.ua/xmlui/handle/0564/2144
Назва: Історична пам'ять Дніпропетровщини: події, факти, імена. Т. 5. Криворіжжя у тенетах політичних репресій
Автори: Бородін, Євгеній
Іваненко, Валентин
Прокопенко, Леонід
Дояр, Лариса
Печеніна, Наталя Анатоліївна
Ключові слова: політичні репресії
Криворіжжя
сталінізм
реабілітовані
Дата публікації: 2017
Видавництво: Моноліт
Бібліографічний опис: Історична пам'ять Дніпропетровщини: події, факти, імена : зб. статей і документів. У 5 т. Т. 5. Криворіжжя у тенетах політичних репресій / уклад. Є. І. Бородін, В. В. Іваненко, Л. Л. Прокопенко [та ін.]. – Дніпро : Вид-во "Моноліт", 2017. – 220 с.
Короткий огляд (реферат): До книги увійшли авторські розвідки, присвячені жертвам сталінських репресій на Криворіжжі. Мова йде про науковців, співробітників та студентів перших вищих навчальних закладів у Кривому Розі – Криворізького гірничорудного та Криворізького педагогічного інститутів. У монографії застосовано матеріали Центрального державного архіву вищих органів влади та управління України (ЦДАВОВ), Державного архіву Дніпропетровської області (ДАДО), архівні фонди Музеїв історії Криворізького національного університету та Криворізького державного педагогічного університету. Книга розрахована на фахівців та любителів історичного краєзнавства, може застосовуватися в організації навчально-виховного процесу у середній та вищій ланках вітчизняної освіти.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elibrary.kdpu.edu.ua/handle/0564/2144
https://doi.org/10.31812/0564/2144
Розташовується у зібраннях:Збірники кафедри історії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Криворіжжя_в_тенетах_репресій.pdfмонографія875.58 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.