Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elibrary.kdpu.edu.ua/xmlui/handle/0564/2041
Назва: Основи самостійного вивчення курсу «Психологія»
Автори: Ткаченко, Олена Андріївна
Ключові слова: психологія
хореографія
Дата публікації: 2015
Видавництво: КПІ ДВНЗ КНУ ; ТОВ ВНП «Інтерсервіс»
Бібліографічний опис: Ткаченко О. А. Основи самостійного вивчення курсу «Психологія» : навчальний посібник для студентів вищих навчальних закладів спеціальності «Хореографія» / О. А. Ткаченко. − Кривий Ріг: КПІ ДВНЗ КНУ ТОВ ВНП «Інтерсервіс», 2015. – 244 с.
Короткий огляд (реферат): Навчальний посібник призначений для ґрунтовного самостійного оволодіння навчальним курсом «Психологія» студентами вищих навчальних закладів, які навчаються за спеціальністю «Хореографія». У посібнику наведено питання для підготовки, рекомендована література, загальні дані про зміст базових тем, вправи та практичні задачі для самостійної роботи, завдання для підготовки до тестового контролю. Зміст переважної більшості представлених вправ і практичних задач мають пряме професійне спрямування, що дозволить студентам при їх виконанні не тільки систематизувати й поглибити теоретичні знання, сформувати практичні прийоми та навички, а й усвідомити важливість їх засвоєння для успішного виконання професійної діяльності. Запропоновані завдання відповідають різним рівням складності, що надає студентам можливість вибору, у відповідності до їхнього рівня інтелектуальної активності (репродуктивного, продуктивного, творчого), пізнавальних здібностей, інтересів та потреб. Навчальний посібник буде корисним для викладачів і студентів вищих навчальних закладів, хореографів різного професійного спрямування, практичних психологів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elibrary.kdpu.edu.ua/handle/0564/2041
https://doi.org/10.31812/0564/2041
Розташовується у зібраннях:Кафедра загальної та вікової психології (навчально-методичні матеріали)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ПСИХОЛОГІЯ НАВЧАЛЬНИЙ ПОСІБНИК Ткаченко О А.pdf1.57 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.