Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elibrary.kdpu.edu.ua/xmlui/handle/0564/1788
Назва: Дидактичні ігри на уроках музики
Автори: Пермяков, Олександр Анатолійович
Власенко, Ірина Миколаївна
Лаврентьєва, Олена Олександрівна
Ключові слова: методика музичного виховання
дидактична гра
Дата публікації: 2009
Видавництво: Видавничий дім
Бібліографічний опис: Пермяков О. А. Дидактичні ігри на уроках музики : наук.-метод. посіб. / О. А. Пермяков, І. М. Власенко, О. О. Лаврентьєва. – Кривий Ріг : Видавничий дім, 2009. – 264 с.
Короткий огляд (реферат): Мета пропонованого посібника - допомогти вчителям музики, що працюють у початкових класах, в організації й проведенні дидактичних ігор на уроках музики. У посібнику представлений теоретичний матеріал про основи гри; методика проведення дидактичних ігор на уроках музики в початкових класах; досвід роботи вчителів музики, описаний у методичній літературі: ігри на розвиток темпу й метроритму, звуковисотного чуття, чуття тембру, динамічного чуття, музичного сприйняття, музичної пам'яті, вокально-хорових навичок та інших музичних здібностей, а також різноманітні ігри, які можна використати на різних етапах уроку.
Опис: Посібник буде корисним вчителям музики початкових класів, а також студентам, викладачам педагогічних училищ і вищих навчальних закладів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elibrary.kdpu.edu.ua/handle/0564/1788
https://doi.org/10.31812/0564/1788
ISBN: 978-966-373-741-6
Розташовується у зібраннях:Кафедра загальнотехнічних дисциплін та професійного навчання (навчально-методичні матеріали)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Дид_игри.pdfосновний текст4.91 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.