Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elibrary.kdpu.edu.ua/xmlui/handle/0564/1758
Назва: Основи педагогічної психології
Автори: Токарева, Наталя Миколаївна
Ключові слова: педагогічна психологія
учіння
навчання
виховання
педагогічна діяльність
педагогічне спілкування
Дата публікації: 2013
Видавництво: Тов ВНП "Інтерсервіс"
Бібліографічний опис: Токарева Н. М. Основи педагогічної психології : навчально-методичний посібник / Н. М. Токарева. – Кривий Ріг, 2013. – 223 с.
Короткий огляд (реферат): У посібнику викладено основні теоретичні положення педагогічної психології як навчальної дисципліни: психологічні особливості учбової діяльності, навчання, виховання та педагогічної діяльності. Теоретико-інформаційний блок посібника доповнюють методичні рекомендації, які носять практико-орієнтовний характер: вони містять плани практично-семінарських занять до вивчення тем із педагогічної психології (питання для підготовки та дискусії), психологічні завдання, тести для самоперевірки, що сприяє систематизації знань при підготовці студентів до занять, полегшує пошук матеріалу і визначає структуру семінарських занять при вивченні педагогічної психології. Структура посібника відповідає вимогам до викладання у вищих навчальних закладах у контексті кредитно-модульної системи організації навчального процесу. Посібник підготовлений для впровадження у навчальний процес педагогічного університету і адресований викладачам психології, студентам. Може використовуватися для самостійної роботи студентів, при підготовці до семінарських занять, екзаменів і заліків.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elibrary.kdpu.edu.ua/handle/0564/1758
https://doi.org/10.31812/0564/1758
ISBN: 978-617-696-159-8
Розташовується у зібраннях:Кафедра загальної та вікової психології (навчально-методичні матеріали)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
пед.пс.pdf1.83 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.